Borstvoeding Hoeksche Waard

   Wendy Schrier & Sandra Hensen, lactatiekundigen IBCLC

 
 

Wie zijn wij 


 

Wendy Schrier

Ik ben Wendy Schrier en woon samen met mijn man Leo en mijn kinderen Ruben en Noa in Strijen. 

Vanaf 2005 ben ik werkzaam als kinderverpleegkundige op een neonatologie afdeling en vanaf 2014 werk ik ook als lactatiekundige IBCLC op een kraam/kinder en neonatologie afdeling. Samen met Sandra Hensen hebben wij een praktijk: “Borstvoeding Hoeksche Waard”.

Door mijn brede medische achtergrond kijk ik samen met ouders naar goede oplossingen bij problemen bij borstvoeding.

Ook geef individuele lessen babymassage. Deze lessen geef ik  bij je thuis, kijk voor meer informatie onder link "babymassage".

 

Sandra Hensen

Mijn naam is Sandra Hensen. 

Samen met Wendy Schrier heb ik de lactatiekundigenpraktijk „Borstvoeding Hoekschewaard” op gezet. Als lactatiekundige IBCLC geef ik hulp en ondersteuning aan moeders die zelf hun baby voeden. Het geven van borstvoeding is een natuurlijk iets. Toch kan het voorkomen dat je professionele hulp nodig heb.

Ik heb met veel enthousiasme de opleiding tot lactatiekundige in Hasselt (België) gevolgd.In 2010 behaalde ik het IBCLC-certificaat. Daarmee ben ik internationaal erkend lactatiekundige. 

In 1989 ben in het Zuiderziekenhuis in Rotterdam de opleiding tot verpleegkundige gaan volgen. Hierna heb ik mij gespecialiseerd tot kinderverpleegkundige. Hierdoor heb ik ook ervaring met het begeleiden van moeders die borstvoeding geven aan hun te vroeg geboren baby of een baby met een aandoening.

Ik woon samen met mijn man Albert en onze kinderen Julia en Brent in Strijen (Hoekse waard). Behalve beroepsmatig ben ik ook ervaringsdeskundige omdat ik Julia en Brent zelf met veel plezier en liefde heb gevoed.