Borstvoeding Hoeksche Waard

   Sandra Hensen, lactatiekundige IBCLC

 
 

Even voorstellen


 


Mijn naam is Sandra Hensen.  

Als lactatiekundige IBCLC geef ik hulp en ondersteuning aan moeders die zelf hun baby voeden. Het geven van borstvoeding is een natuurlijk iets. Toch kan het voorkomen dat je professionele hulp nodig heb.

Ik heb met veel enthousiasme de opleiding tot lactatiekundige in Hasselt (België) gevolgd.In 2010 behaalde ik het IBCLC-certificaat. Daarmee ben ik internationaal erkend lactatiekundige. 

Naast de praktijk werk ik als lactatiekundige en kinderverpleegkundige in het Maasstadziekenhuis. Hierdoor heb ik ook ervaring met het begeleiden van moeders die borstvoeding geven aan hun te vroeg geboren baby of een baby met een aandoening.

Ik woon samen met mijn man Albert en onze kinderen Julia en Brent in Strijen (Hoekse waard). Behalve beroepsmatig ben ik ook ervaringsdeskundige omdat ik Julia en Brent zelf met veel plezier en liefde heb gevoed.